műterem bérlés - 1-es stúdió

Az öltöző kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a modell nyugodt körülmények között készülhessen fel a fotózásra. A szobában süppedős kanapé, LCD tv, és nagyméretű sminktükör található, ahol a modell kísérői is kényelmesen várakozhatnak. Női-férfi mosdó, igényes higiéniai eszközök, finom illat és mindenhol tisztaság várja a modellt és a fotóst.

A műteremben sokszínű papír-, és anyagfüggöny hátterek biztosítják a képek változatosságát. A roll rendszeren kívül, a mennyezeti sínek segítségével bármilyen síkban elhelyezhetőek a különböző függöny, reluxa és egyéb kiegészítő kellékek.

1-es műterem

műterem

Számos, további izgalmas, kreatív felület áll a fotósok rendelkezésére:
Kialakítottunk egy hófehér sarkot, ahol egy kis túlvilágítással remek high key-es képek készíthetők, de ugyanitt akár kiváló árnyékok is megjeleníthetők.

műterem

Az 1-es stúdióban található egy fekete sarok is, amit fényelnyelő matt festékkel kezeltünk, így ezen a részen semmilyen visszaverődés nincs.
Érdekes hatású képeket lehet készíteni a kopottas, foltos fal előtt is, aminek külön érdekessége, hogy az itt található ajtó mögé is elhelyezhetünk fényforrást. Az ajtó forgatható, vagy akár reluxára is cserélhető. A falfelület színárnyalata utómunkával könnyedén megváltoztatható, a textúrája pedig egyszerűen klónozható.

műterem

Az 1-es stúdió legkülönlegesebb helyszíne a nagyméretű zuhanyzó, ahol egyedi vizes képek készülhetnek. A zuhanyzó egyik fala üvegtégla, így e mögé is helyezhetünk villanó- vagy folyamatos fényt. A víz függesztett forrása egy sín segítségével tetszőlegesen, bárhova rögzíthető, így ezen a felületen is változatos fotók készülhetnek. A lefolyó elzárásával néhány centiméteres vízmélység is kialakítható.
A stúdió vakukat egy berendezés segítségével rendszer vakuként is használhatjuk, ami lehetővé teszi a rövid zársebesség elérését a vízcseppek „megfagyasztásához”.

műterem bérlés - zuhanyozó

A változatos fotósorozatok érdekében, számtalan rekvizitum, kellék található, ezek gurulnak, könnyedén átrendezhetők.

Technikai háttér:
A szakmai segítségnyújtás mellett a stúdió jól felszerelt technikai háttérrel rendelkezik. Hensel vakuk, folyamatos fényű stúdió lámpák, számítógép, kártyaolvasó, internet kapcsolat, wi-fi és kiváló minőségű zene teszi komfortossá a fotózást.  Nagy teljesítményű ventilátor és füstgép is használható. Igény esetén a bérlés idejére fényképezőgépet is tudunk biztosítani. Lehetőség van tárgyfotózásra is, ehhez nagyméretű fénysátorral tudunk szolgálni, melynek segítségével árnyék- és tükröződésmentes felvételeket lehet készíteni. A konyhában hűtött üdítők, kávé, tea, aprósütemény fogyasztható. Az épület zárt udvarán 4-5 autó kényelmesen parkolhat.
Kellemes, barátságos környezet, igazi kreatív zóna, ahol a fotós és modellje kedvére használhatja ki a változatos lehetőségeket.
A fotóstúdiók bérlésével kapcsolatos árak és információk »

Megnézem a 2-es stúdiót is (Napfénystúdió) »

 

MŹterembÊrlÊssel kapcsolatos informåciók, idþpont egyeztetÊs: Takåcs Endre, +36 30 9339-251, info@photobalance.hu
CĂ­m: 1153 Budapest, XV. Bocskai utca 187.